Založ si blog

Úbohosť SDKÚ – jediné čo dokážete je kradnúť

Súčasní aj bývalí členovia SDKÚ majú zlodejinu snáď zakódovanú v DNA. Keď už nie je čo ukradnúť tak kradnú aspoň nápady. Prvýkrát ma to naštvalo pred rokom. Kandidát na starostu Vrakune, odchovanec SDKÚ Martin Kuruc bez povolenia premaľoval starú zastávku MHD a podstrčil to médiám. Dopravný podnik zareagoval, že aktivisti ju majú dať do pôvodného stavu a TV Markíza aj Nový čas na to skočili. Kuruc to spravil ako volebnú kampaň hoci do kamery tvrdil, že nikdy kandidovať nebude. Jeho asistent (teraz hovorca Tomáš Zajac), bývalý hovorca dopravného podniku, poznal pomery v DPB a šikovne to využil. Keď sa dopravný podnik ohradil, že sa jedná o politickú reklamu, markíza správu na internete opravila (reklama multifunkcionára Kuruca) no do vysielania opravu nedala, ani keď dotyčný kandidatúru ohlásil. Po voľbách sa vyfarbila ďalšia odchovankyňa SDKÚ.

Viceprimátorka Plšeková najprv prebrala Bratislavskému Okrášľovaciemu Spolku mestské hradby a na slávnostné otvorenie pozvala organizáciu, ktorá mala hradby 13 rokov prenajaté a ktorá ich priviedla do havarijného stavu keďže tam 13 rokov nepohla ani prstom. Teraz stihla BOSke prebrať aj projekt vodnej veže v kameňolome pod hradom. BOS podal žiadosť na magistrát. Ivetka si pekne krásne zobrala žiadosť, dala so svojimi poskokmi hlavy dokopy a projekt skopírovala pod svojou hlavičkou. Najnovšie sa Ivetka z Humenného ulakomila aj na projekt Kino Romantika ktorý bude premietať na hradbách.

Najčerstvejší je ale prípad Dúbravky, kde aktivisti (miestni poslanci SDKÚ) pod kuratelou starostu (krajského šéfa SDKÚ) namaľovali zastávky MHD. Príznačné je tiež ako sa k tomu stavia magistrát. Namiesto toho aby podporovalo vlastný mestský parlament mladých, ktorého členovia vymysleli projekt namaľuj city, dokonca ich projekt ocenili na celoeurópskej súťaži Nantes Creative Generations, spláca Nesrovnal staré dlhy svojim bývalým kolegom zo strany a nechá ešte preplatiť spreje a farby dopravným podnikom, aby miestni poslanci netratili.

Vážení zlodeji nápadov, skúste zapojiť mozgové závity, vymyslite si svoje projekty a môžete ich s čistým svedomím realizovať. (pardón to by ste nejaké svedomie museli najprv mať). Namiesto kradnutia nápadov dobrovoľníkom a chválením sa cudzím perím.

Ivetka preberá dohodnutý úrad

Ivetka preberá dohodnutý úrad

Ivetka sa nezdá, alebo ako Mikloš konečne získal Bratislavu 

21.09.2015

Po krutej prehre v boji o petržalského starostu, chytila Iveta Plšeková druhý dych. Starostovská kampaň jej vyniesla miesto mestskej poslankyne, kde sa zázračne stala námesníčkou primátora. Čo je za tým? Ivan Mikloš a Miki Dzurinda mali z Bratislavou problém. Politicky to bola ich bašta a pri voľbách tu mali vždy najlepšie výsledky. Ale obchodne to mali veľmi ťažké. [...]

Afganistan Baglán záplavy

Záplavy na severe Afganistanu si vyžiadali stovky obetí

11.05.2024 16:25

Afganistan patrí ku krajinám najhoršie postihnutým dôsledkami klimatických zmien a je zároveň najmenej schopný na takéto udalosti reagovať.

Výbor obrana bezpečnosť, migaľ, gašpar, grendel

Pri bombových hrozbách mohlo ísť podľa Gašpara aj Grendela o testovanie

11.05.2024 15:18

Politici sa vyjadrili aj k odvolávaniu ministeriek zdravotníctva a kultúry.

medveď, laba

Pri Očovej odstránili problémovú medvedicu, bol pri tom aj Huliak

11.05.2024 14:28

Ide už o druhú elimináciu medveďa v katastrálnom území obce Očová.

Izrael Palestína Gaza Rafah Evakuácia

Izrael vyzval na ďalšie evakuácie na východe Rafahu, aj na severe Pásma Gazy

11.05.2024 12:23

Podľa odhadov izraelskej armády už oblasť Rafahu opustilo 300 000 Palestínčanov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 17539x
Priemerná čítanosť článkov: 8770x

Autor blogu

Kategórie