Založ si blog

Úbohosť SDKÚ – jediné čo dokážete je kradnúť

Súčasní aj bývalí členovia SDKÚ majú zlodejinu snáď zakódovanú v DNA. Keď už nie je čo ukradnúť tak kradnú aspoň nápady. Prvýkrát ma to naštvalo pred rokom. Kandidát na starostu Vrakune, odchovanec SDKÚ Martin Kuruc bez povolenia premaľoval starú zastávku MHD a podstrčil to médiám. Dopravný podnik zareagoval, že aktivisti ju majú dať do pôvodného stavu a TV Markíza aj Nový čas na to skočili. Kuruc to spravil ako volebnú kampaň hoci do kamery tvrdil, že nikdy kandidovať nebude. Jeho asistent (teraz hovorca Tomáš Zajac), bývalý hovorca dopravného podniku, poznal pomery v DPB a šikovne to využil. Keď sa dopravný podnik ohradil, že sa jedná o politickú reklamu, markíza správu na internete opravila (reklama multifunkcionára Kuruca) no do vysielania opravu nedala, ani keď dotyčný kandidatúru ohlásil. Po voľbách sa vyfarbila ďalšia odchovankyňa SDKÚ.

Viceprimátorka Plšeková najprv prebrala Bratislavskému Okrášľovaciemu Spolku mestské hradby a na slávnostné otvorenie pozvala organizáciu, ktorá mala hradby 13 rokov prenajaté a ktorá ich priviedla do havarijného stavu keďže tam 13 rokov nepohla ani prstom. Teraz stihla BOSke prebrať aj projekt vodnej veže v kameňolome pod hradom. BOS podal žiadosť na magistrát. Ivetka si pekne krásne zobrala žiadosť, dala so svojimi poskokmi hlavy dokopy a projekt skopírovala pod svojou hlavičkou. Najnovšie sa Ivetka z Humenného ulakomila aj na projekt Kino Romantika ktorý bude premietať na hradbách.

Najčerstvejší je ale prípad Dúbravky, kde aktivisti (miestni poslanci SDKÚ) pod kuratelou starostu (krajského šéfa SDKÚ) namaľovali zastávky MHD. Príznačné je tiež ako sa k tomu stavia magistrát. Namiesto toho aby podporovalo vlastný mestský parlament mladých, ktorého členovia vymysleli projekt namaľuj city, dokonca ich projekt ocenili na celoeurópskej súťaži Nantes Creative Generations, spláca Nesrovnal staré dlhy svojim bývalým kolegom zo strany a nechá ešte preplatiť spreje a farby dopravným podnikom, aby miestni poslanci netratili.

Vážení zlodeji nápadov, skúste zapojiť mozgové závity, vymyslite si svoje projekty a môžete ich s čistým svedomím realizovať. (pardón to by ste nejaké svedomie museli najprv mať). Namiesto kradnutia nápadov dobrovoľníkom a chválením sa cudzím perím.

Ivetka preberá dohodnutý úrad

Ivetka preberá dohodnutý úrad

Ivetka sa nezdá, alebo ako Mikloš konečne získal Bratislavu 

21.09.2015

Po krutej prehre v boji o petržalského starostu, chytila Iveta Plšeková druhý dych. Starostovská kampaň jej vyniesla miesto mestskej poslankyne, kde sa zázračne stala námesníčkou primátora. Čo je za tým? Ivan Mikloš a Miki Dzurinda mali z Bratislavou problém. Politicky to bola ich bašta a pri voľbách tu mali vždy najlepšie výsledky. Ale obchodne to mali veľmi ťažké. [...]

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 17527x
Priemerná čítanosť článkov: 8764x

Autor blogu

Kategórie